Electro-termice pentru incalzire, racire si apa calda

Electro-termice pentru incalzire, racire si apa calda

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi5785
mod_vvisit_counterIeri6480
mod_vvisit_counterAcesta saptamana23379
mod_vvisit_counterSptamana trecuta29167
mod_vvisit_counterLuna acesta53349
mod_vvisit_counterLuna trecuta9902
mod_vvisit_counterTotal3409872

Avem: 3 vizitatori online
Your IP: 54.234.13.175
 , 
Today: Nov 15, 2018
Avem 3 vizitatori online
Incalzitor cu inductie magnetica-apartament 4kw PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 05 August 2012 16:16

Concluzii dupa 5 ani de functionare:

Majoritatea clientilor sint multumiti de acest produs,consumul electric este intradevar mai mic cu cel putin 30% fata de incalzirea cu rezistenta electrica,dar trebue sa recunoastem ca nu sint miraculoase si tot au un consum totusi. Legile fizicii cu 1kw consumat se obtine tot 1kw,se pot combate (IEste folosita o bobina de inductie care in plus in afara de a fi un consumator este si un generator ,deoarece ea fiind un conductor intr-un camp magnetic alternativ determina producerea de energie reactiva.In timpul procesului de recuperare , curentul activ consumat din retea este foarte slab iar curentul reactiv inchis in bucla este destul de puternic, ceea ce permite sa utilizeze surplusul de energie rezultat in urma oscilatiilor circuitului si sa reduca consumul de energie.)

Clienti nemultumiti au fost cei care au montat in spatii cu izolatie indoielnica,apa multa in calorifere,instalatie termica necorespunzatoare,puterea de 4kw(18A) prea mica, sau cei ce doreau un produs miraculos. Daca o masina este de 5 locuri si se transporta 7-8 persoane,ea merge dar consumul si eficienta este nesatisfacatoare. Asa si in cazul nostru.

La apartamente sint excelente,obtinindu-se costuri de 300-350-400lei/luna iarna,avind caldura si apa calda menajera.

Cu trei buc de 4 kw la 380V ar putea incalzi 180mp  fara probleme direct in calorifere sau in montajul cu pufere suprafete si mai mari.

 

Video.

                                               Afiseaza toate produsele

Preturi -descriere-carte tehnica

CN-30Litri 4KW

430 $

inclus tva 

68.5x44x24

860x305x500

11.2 kg

12.5 kg

 

 

12 kg

14.5 kg

 

 

14.7 kg

16.5 kg

CN-60Litri 4KW

490 $

inclus tva 

108.5x44x24

1195x305x500

16.5 kg

18.5                                                 

 

La alegerea incalzitorului,toate fiind de 4KW,difera doar bazinul de apa calda care e de 30l sau 60l. Doar pentru apa calda in cada e mai indicat cel de 60l,in rest pentru caldura la fel de indicat e si cel de 30l. Pentru dus nu sint probleme,incalzirea apei fiind rapida.Inclusiv o echipa de fotbal poate face un dus,dar nu toti in acelasi timp. 

 

 

 

 

 

Timpi de incalzire

 

Temperatura apei calde de la  20 - 65 ° C,

  (Temperatura mediului de 30 ° C)

Unitate

30L

40L

50L

     60L

 

 

 

 

4kW

14min

21min

26min

35min

 

Comparatii de timp si consum electric fata de incalzirea cu rezistenta electrica boilere.

Tipuri boilere 

timp căldură 

Timp incalzire

putere utilizare 

Cost 

 

Minute/1°C

 De la 200-650

 

 Reali/Africa de sud

Standard 30L 1.5kw

1.66

75 min

1.875 kwh

 1.86

Standard 50L 2kw

2

90 min

3 kwh

3.00

Standard 100L 2kw

2.33

105 min

4.3 kwh

4.30

Standard 150L 3kw

3.33

150 min

7.5 kwh

7.50

Inductie  30L 2kw

0.5

25 min

0.83 kwh

0.83

 ( Inductie 30L 4kw             0.2 min/1°C )   in 14 min 

 (Inductie    60L  4 KW         0,6  min 1°C   in 35 min 

-inductie magnetica 30L ,4Kw/h incalzire de la 20 la 65C in 14min inregistrat de contor 0,93 Kw
-rezistenta 30L ,4Kw/h incalzire de la 20 la 65C in 27min inregistrat de contor 1,8 kw

Functionarea se bazeaza pe principiul fizic al inductiei electromagnetice  tehnologia  utilizind  energia  electrica pentru a creia un cimp magnetic in cadrul boilerului tip instant pentru a maximiza procesul de încălzire.

Boilerul cu inductie poate fi universal,deoarece incalzirea apei se face intr-un timp foarte scurt,folosindu-se functia principala si avantajoasa de producere apa calda menajera,dar si ca o centrala termica de apartament,incalzind si apa din instalatia termica.In acest caz poate incalzi maxim 50-60 mp/130-155mc.  Instalarea se face legind sistemul termic cu tur retur,pompa de recirculare si un termostat ambiant,conducta de apa retea sau legare circuit inchis si legarea iesirii apei calde. Se poate face si combinatie cu alt boiler cu serpentina,ajutor panouri solare,pompe de caldura,incalzire acumulare apa in puffer,etc. Poza clik 

 Instalatia termica poate fi cu calorifere,recomandat max 30l apa,dar cel mai avantajos ar fi incalzire cu ventiloconvectoare, in pardoseala sau incalzire in plinta mai nou,avind in instalatie foarte putina apa si obtinindu-se  economie de energie,putind incalzi si suprafete/volumuri mai mari,dar si incalzirea apei din pufere-acumulare apa calda. Puteti sa va inspirati la o solutie de instalare si de aici. Garantie 2 ani,

Pentru alternative si puteri mai mari alegeti aici

clip_image002.gif - 10.05 Kb

Atentie la tarifarile la energia electrica.  Recomandam la persoanele fizice,pentru a avea si mai mare avantaj,sa opteze pentru tariful CTP pe transe de putere, cu putere instalata peste 6kW,la pretul 0,2944 Lei/ kWh, în loc de tariful CR 0,3614 Lei / kWh,plus TVA. (A nu se confunda cu tariful zi /noapte.)Si persoanele juridice sa fie atente la tarifari.  (click )   

Informatii suplimentare

 

Comenzile se fac telefonic, e-mail,fax.
Livrarea se face prin curierat rapid sau de la sediul firmei in orice zi,inclusiv sarbatori legale.

 

 

     CARTE TEHNICA INCALZITOR CU INDUCTIE MAGNETICA CN30,CN40,CN50,CN60.4kw                                                                         

                                                                        

1. Instrucţiuni de instalare DESEN

2. INTRODUCEREA  PRODUSULUI SI APLICATII.

    a) Boiler instant,functia de baza.

Acest produs  inventat,brevetat in Tehnologia Harver Vest,foloseste noi inovatii de detectare temperatura. Aceste unităţi sunt testate indeplinind si avind omologare CE si CB Unitatea este împărţita în două părţi, rezervorul de stocare şi unitatea generator. (2buc) Procesul de încălzire a apei foloseşte inducţie magnetică, care încălzeşte apa mult mai rapid decât încălzirea convenţionala de apă. (cu rezistenta) Alimentarea electrică a generatorului este transformata într-o energie magnetică, care creiaza un camp tip rezistenţă, care la rândul său, încălzeşte apa.Acest lucru face sa nu există electricitate directa CA in apa,nici pe carcasa ,ceea ce o face mai sigura.Unitatea foloseste tehnologia de reglare temperatura mai precisă. Există un strat de izolaţie termică de înaltă densitate, pentru a proteja temperatura apei. Toate aceste procese sporesc eficienţa avind un consum redus de energie electrică. Are mai multe sisteme de protecţie,cum ar fi:ardere uscată, supratensiuni, protecţie termică. Aplicatii: a)boiler,instant pentru apa calda menajera. sau ca aport la incalzirea apei cu panouri solare la un boiler cu serpentina. b) incalzirea locuintelor,prin circulatia apei calde din boiler,ajutata de o pompa de recirculare,alimentarea electrica inseriata cu un termostat ambient conform schemei de montaj de mai jos,cit si ca ajutor pentru pompe de caldura,alte aplicatii.

3. Instrucţiuni de instalare

Există suportii de prindere din spatele  boilerului,cu un burghiu se dau două găuri în perete si se monteaza diblurile de prindere pe care se monteaza boilerul. Asiguraţi-vă că unitatea dispune de un spatiu de 7cm deschis între aerisirile de evacuare ale generatoarelor,fata de orice alt obiect.Montati unitatea în sistemul de apă cu ajutorul unui instalator calificat. Montati unitatea, generatorul de pe partea dreaptă normal si stinga(comanda este cu fata la perete), a unităţii de stocare şi conectaţi la o priză standard,sau mai indicat circuit separat cu conductor de 2,5- 4mm printr-o siguranta fuzibila de 32Amperi.(anulindu-se stecherele) Pentru a aerisi unitatea,opriţi alimentarea cu apă de la retea. Asiguraţi-vă că temperatura apei este sub 30 ˚ C. Puneţi un recipient adecvat la esirea scurgerii,folosind o cheie, scoateţi piulita de scurgere şi se lasă apa să se scurgă în recipient.Supapa de siguranţă trebuie să fie montate în instalaţie cu excepţia cazului în care presiunea apei nu poate depăşi presiunea nominală a încălzitorului de apă. 0.6Mpa  Robinetul de amestec este conectat la priza de apă,rece/ cald si esire amestec. Supapa de siguranta este conectata intra robinetul de amestec intrare apa rece si intrare apa rece boiler. NOTA: Acest aparat este pentru utilizarea în interiorul locuintei,

4. FUNCŢIONARE INSTRUCŢIUNI  NOTA:Incalzitorul trebuie să fie umplut cu apă înainte de a fi pornit. 4.1 2000W instrucţiuni de utilizare  Odata conectat la electric, se va auzi un sunet sonor  şi indicatorul luminos de alimentare se va aprinde.Odată ce unitatea este umpluta cu apă apăsaţi butonul on / off şi va intra în faza de încălzire. Fereastra de afişare va afişa 75. După 5 secunde, se va afişa temperatura apei curente. Acesta va incalzi până când ajunge la 75 ˚ C şi apoi se trece la faza de asteptare.Exista posibilitatea de reglare temperatura folosind butonul de setare temperatură 40 - 75 ˚ C în alte 5  trepte.Butonul de presetare poate fi utilizat pentru a întârzia trecerea pe incalzire de la 1 la 23 de ore.Atentie la aceasta setare deoarece in perioada pina in momentul setarii timpului si folosirea incalzitorului el nu mai incalzeste.(a nu se uita acest lucru.) După setarea temporizatorului, acesta va cronometa în jos până la timpul zero, iar unitatea va comuta apoi pe incalzire. 

4.2 2000 W 2000 W instrucţiuni de operare  2000 W 2000 W încălzire independentă sint doua generatore stinga 2kw avind comenzile invers,cu fata la perete si dreapta cel principal 2kw. Instalat şi umplut cu apă  bazinul, apoi apăsaţi pe butonul comutatorului generatorului din partea dreapta de energie magnetica pentru a începe  încălzirea. Generatorul din stanga de energie magnetica porneste automat dupa 5 secunde preluind comanda de la generatorul principal dreapta  Atunci când generatorul din partea dreaptă opreşte energia magnetica, partea stanga se va opri în mod automat.Când generatorul de energie magnetică stângă porneste, ventilatorul va începe să lucreze, display-ul digital va fi sincron cu partea dreapta. Generatoarele sint interschimbabile si oricind se poate renunta la cel de stinga sa nu mai functioneze,raminind doar 2KW dreapta.Pentru generatorul de partea dreapta de energie magnetica  sint aceleasi instrucţiuni de utilizare ca la 2000W

5. Apa fierbinte de baie  Comutati robinetul de amestec apa pe partea rece,spre cald încet, temperatura apei schimbata de la mic la mare. Nu deschideţi partea de apă caldă în mod direct,pentru a evita opărirea.             6. ATENŢIE  6.1 Atunci când selectaţi  încălzirea apei, vă rugăm să verificaţi valoarea sigurantei fizibile 32A,cablul de alimentare adegvat  2,5-4mm pentru a evita incidente. 6.2 NU dati pe generatorul de energie magnetică apă,pentru a evita deteriorarea şi scurgerile electrice. 6.3 NU introduceţi metal in fereastra de evacuare a generatorului de energie magnetica,pentru a evita un şoc electric.6.4 După o jumătate de an de functionare, deschideţi şurubul de scurgere de evacuare,apa murdara din stinga.6.5 La locul unitatii nu lasati copii sa se joace şi asiguraţi-vă că sunt supravegheaţi la utilizarea apei calde. 6.6 NU blocati admisia aerului pe orificiile de evacuare a generatoarelor de energie magnetica. 6.7 NU lasati în apropiere de unitate,obiectele care sunt afectate de magnet, cum ar fi: ceasuri, radiouri, televizoare, automate-bancare cărţi şi casete.6.8 Copiii trebuie supravegheaţi pentru a le asigura să nu atinga robinetul de apă caldă. 6.9 Cine este cardiac sa aiba grija sporita înainte de utilizare. 6.10 Acest aparat nu este destinat utilizării de către persoane (inclusiv copii) cu capacităţi reduse fizice, senzoriale sau mentale, sau lipsa de experienţă şi cunoştinţe, cu excepţia cazului în care acestea au fost instruiti cu privire la utilizarea aparatului de către o persoană responsabilă pentru siguranţa lor . 6.11 Dacă există orice probleme privind încălzirea apei, vă rugăm să informaţi centrul de servicii de vânzare pentru a o repara, NU incercati sa reparati unitatea cu persoane neautorizate. 6.12 Apa poate picura din ţeava de evacuare a dispozitivului de presiune şi de faptul că această conductă trebuie să fie lăsate deschise în atmosferă.6.13 Conducta de descărcare presiune trebue instalata într-o direcţie descendentă continuu şi într-un mediu ferit de îngheţ. 6.14 Persoanele care sunt contestate mental sau cu handicap fizic trebuie să fie supravegheate la utilizarea acestei unităţi 6.15 Copiii trebuie supravegheaţi pentru a se asigura că acestea nu se joacă cu unitatea.          

             7. CODURI E0 ----- nr putere de ieşire. E1 ----- Tensiune de intrare mai mică decât 90VAC, atunci când tensiunea revine la una normală, reporniţi unitatea,este OK pentru utilizare. E2 ----- tensiune de intrare mai mare decât 270VAC, atunci când tensiunea revine la una normală, reporniţi unitatea, este OK pentru utilizare.  E4----- Temperatura interioară este prea mare E5----- aer in instalatie,scoateti aerul, reporniţi si aparatul este ok pentru utilizare.E6 ------ indica  temperatura de ieşire. Notă: Anumite avertismente probleme se poate elimina prin apăsaţi butonul On / Off,sau oprit/pornit alimentarea electrica,problema persista  contactaţi centrul  service.

8. PARAMETRI TEHNICI

 

Unitate

30 Litri

40 Litri

50 Litri

60 Litri

Alimentare

220V 50Hz

220V 50Hz

220V 50Hz

220V 50Hz

Putere

2000 W 2000 W

2000 W 2000 W

2000 W 2000 W

2000 W 2000 W

curent

18-22 A

18-22 A

18-22 A

18-22 A

Presiune apa

0.6Mpa

0.6Mpa

0.6Mpa

0.6Mpa

Rezistent la apă la nivel

IPX4

IPX4

IPX4

IPX4

 

Temperatura apei calde  30 - 75 ° C, timp necesar în totalitate

  (Temperatura mediului de 30 ° C)

Unitate

30L

40L

50L

     60L

2kW

28min

42min

55 de minute

     71min

2kW 2 KW

14min

21min

26min

     35min

 

 

 

 

 

9. Timp de încălzire

 

        

               

 

10. Intreţinere 10.1 Curăţat incalzitor de apa,praf,aburi,etc, periodic. 10.2 Verificaţi suportii de prindere..10.3 Verificaţi dacă există probleme la cablul de alimentare,priza de putere periodic.10.4 Scurgerea la priza de apă  la fiecare jumătate de an.

ATENŢIE: Dacă există defecte la retea electrica, vă rugăm apelati la oameni profesionişti sau la centrul de vânzarea de servicii pentru ajutor.                           

  b) Schema de instalare pentru functia de incalzire locuinte. Recomandam,cind nu se foloseste functia stricta de boiler, la esire cald/rece,sa se renunte la toate anexele originale ale incalzitorului conform schemei de montaj instalatie termica.  Legătura între boiler şi calorifere trebuie executată din  ţeavă  polipropilenă,cupru,etc,esire cald/rece dimensiune ½ si cu reductie pe ¾ in instalatia termica.. peØ retur(apa rece dreapta) se va monta obligatoriu filtru Y de  ¾ înainte de intrarea în supapa de sens  si boiler,se va lega de conductele tur – retur prin 2 robineţi deØ trecere cu bilă de ¾ sau electrovalve alimentate la 220V in circuit cu pompa de recirculare. montaţi boilerul cât mai posibil la mijloculØinstalaţiei de calorifere, evitând astfel circuitele lungi şi o distribuţie neuniformă a temperaturii agentului de încălzire si calorifere de capacitate mica de apa. Evitati calorifereke cu volum mare de apa,pentru a nu avea un consum marit.               Tabel orientativ cu dimensiunile caloriferelor (puterea lor) funcţie de suprafaţa de încălzit   Aplicati formula de dimensionare a caloriferelor asfel:_Volumul camerei,inmultit cu 50,inpartit la 2200,rezulta lungimea caloriferului (k22/600).La etaj se recomanda sa se inmulteasca cu 40 in loc de 50.  Suprafaţa camerei Putere calorifer Dimensiune calorifer                           

6 mp (15 mc) max 900 W K22 600 x 400
9 mp (23 mc) max 1400 W K22 600 x 600
12 mp (30 mc) max 1800 W K22 600 x 800
18 mp (45 mc) max 2700 W K22 600 x 1200
24 mp (60 mc) max 3600 W K22 600 x 1400

 


 
ceta.jpg - 503.35 Kb
Ultima actualizare în Duminică, 01 Ianuarie 2017 10:37
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack
http://www.facebook.com/Ceta123