Electro-termice pentru incalzire, racire si apa calda

Electro-termice pentru incalzire, racire si apa calda

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi5826
mod_vvisit_counterIeri6480
mod_vvisit_counterAcesta saptamana23420
mod_vvisit_counterSptamana trecuta29167
mod_vvisit_counterLuna acesta53390
mod_vvisit_counterLuna trecuta9902
mod_vvisit_counterTotal3409913

Avem: 8 vizitatori online
Your IP: 54.234.13.175
 , 
Today: Nov 15, 2018
Avem 8 vizitatori online
Casa verde PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Duminică, 05 August 2012 16:43
Index articol
Casa verde
Formulare
Toate paginile

                                                                              Afiseaza toate produsele

  CASA VERDE Acest program este destinat exclusiv persoanelor fizice si finanteaza instalarea urmatoarelor tipuri de sisteme de incalzire: panouri solare (6000 lei), instalaţii de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, etc (6000 lei) si pompe de căldură (8000 lei). Posibil in anul 2015 sa mai fie acest program. Politicienii nostri au considerat ca e mai important programul RABLA. Oare?

 Sa aleg panou solar sau pompa de caldura?   

 

Studiati programul si pe AFM  (1) Dosarul de finanţare va avea ordinea prezentată la art. 12.

 

 • (2) Lipsa unui document sau prezentarea acestuia sub o altă formă decât cea solicitată sau ieşirea sa din perioada de valabilitate, precum şi neîndeplinirea unui criteriu de eligibilitate determină respingerea dosarului de finanţare.

(3) Solicitantul poate depune dosarul de finanţare începând cu prima zi de deschidere a sesiunii de depunere.

(4) Un solicitant poate depune, în cadrul sesiunii de finanţare, un singur proiect. În cadrul aceluiaşi proiect se pot cumula două tipuri de instalaţii.

(5) Dosarul de finanţare conţinând toate documentele obligatorii menţionate la art. 12 va fi depus la sediul agenţiei judeţene pentru protecţia mediului pe raza căreia domiciliază solicitantul.

(6) Documentele se vor depune într-un singur exemplar.

(7) Dosarul de finanţare se depune personal la agenţia judeţeană pentru protecţia mediului pe raza căreia domiciliază solicitantul.

(8) Personalul agenţiei judeţene pentru protecţia mediului pe raza căreia domiciliază solicitantul, cu responsabilităţi în derularea Programului, verifică conformitatea administrativă a documentelor şi completează fişa prevăzută în anexa nr. 1.

(9) După constatarea conformităţii, cererea de finanţare primeşte număr de înregistrare de la agenţia judeţeană pentru protecţia mediului, în ordinea sosirii.

(10) Documentele depuse de către solicitant, însoţite de fişa conformităţii administrative, vor fi introduse în plic de către personalul agenţiei judeţene pentru protecţia mediului pe raza căreia domiciliază solicitantul şi înaintate Autorităţii.

(11) Cererea de finanţare se completează prin tehnoredactare computerizată. Nu se acceptă cereri de finanţare cu ştersături sau completări făcute manual.

 

Art. 12: Dosarul de finanţare

Dosarul de finanţare va cuprinde:

a) cerere de finanţare nerambursabilă, conform anexei nr. 2, completată prin tehnoredactare computerizată şi semnată de solicitant, în original;

b) declaraţie pe propria răspundere a solicitantului, conform anexei nr. 3, completată şi semnată de către solicitant, în original;

c) copie de pe actul de identitate al solicitantului;

d) extras de carte funciară care să ateste dreptul de proprietate/coproprietate al solicitantului asupra imobilului pe/în care se va realiza proiectul, în original, sau autorizaţie de construire emisă solicitantului, în copie legalizată pentru imobilele aflate în construcţie, valabile la data depunerii;

e) certificat de atestare fiscală privind plata obligaţiilor la bugetul local, în original, valabil la data depunerii dosarului de finanţare, eliberat de către organele competente de pe raza cărora îşi are

domiciliul solicitantul;

f) adeverinţă privind existenţa contului bancar al solicitantului finanţării, emisă de o bancă comercială,în original;

g) un plic pe care se va completa numele şi adresa completă a solicitantului, titlul programului:

"Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv

înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire", precum şi sesiunea de depunere.

 • Completati cele 2 formulare de mai jos (Dati click) dupa ce le salvati pe calculator in world,completati datele cu mare atentie,apoi le scoateti la imprimanta si predati la AFN
 • ...................................................................................................................
 • Formulare:
 •    Ultima actualizare în Duminică, 19 Ianuarie 2014 16:55
   
  Joomla 1.5 Templates by Joomlashack
  http://www.facebook.com/Ceta123